Srixons AD333 är en boll som varit mycket populär bland de som inte slentrianmässigt spelar ProV1 eller gräver efter vilken hitteboll som helst i sitt välfyllda bollfack.

Med Srixons egenutvecklade Spin Skin Technology i skalet, en teknik som först introducerades på premiumbollarna i Z Star-serien ger AD333 Tour nu bättre kontroll och backspinn på inspel samtidigt som den ger en mjuk känsla. Spin Skin-skalet ökar friktionen mellan bollen och klubban, vilket sägs ge mer känsla och kontroll från 30 meter och in.

Inte bara känslan är bättre, nya AD333 Tour är också längre än någonsin med en förbättring av den stora kärnan med så kallad Energetic Gradient Growth, vilket ger bollen ett hårdare yttre lager som sedan blir progressivt mjukare in mot mitten. Detta ger explosiv bollhastighet från tee, men reducerat spinntal för maximal längd.

Med ett nytt och förbättrat mönster med 344 dimples fås en mer penetrerande bollflykt som gör nya AD333 Tour bättre i vind, och det tunna yttre skalet är mycket hållbart.

Nya AD333 Tour kostar 399 kronor och kommer enbart att vara tillgänglig i versionen Pure White i Sverige. Vi som gillar Srixons Tour Yellow som är så lätt att se får fortsätta spela Z Star, vilket inte är så dumt det heller och funkar hyfsat för Graeme McDowell och Keegan Bradley.

SPECIFIKATIONER:
• Tredelskonstruktion
• Nytt och förbättrat mönster med 344 dimples
• 80-kompression
• Skaltjocklek 1,45 mm
• Kärnans diameter 39,8 mm
• Passar för spelare med klubbhastighet över 80 mph

 

Länkar