Vice Golf undviker mellanhänder och säljer prisvärda premiumbollar direkt till konsument och har kanske gått lite under radarn för de flesta. Med flera bra bollar i sortimentet är de dock värda en titt för den som vill spela på premiumbollar, men inte betala ett premiumpris.

Inför 2020 har man vidareutvecklat sina bollar och har en tydligare separation mellan olika spelarprofiler så att alla ska kunna hitta en boll som passar just deras spel. För att validera kvaliteten på sina bollar har Vice Golf låtit oberoende San Diego Golf Laboratories testa dem och publicerat resultatet på sin hemsida för den som vill läsa in sig på fakta innan ett köp.

Jag har spelat några olika Vice-bollar och utöver att jag var lite tveksam till den limegröna färgen på en av dem så är det bra grejer, fullt jämförbara med jättarnas bollar. Inför 2020 är jag intresserad av att prova nya Vice Pro Plus 2020 som med sin fyrdelskonstruktion sannolikt ska matcha Titleists Pro V1x. Alternativt Vice Pro Soft som kanske passar min lite lägre svinghastighet.

Den som inte alls vet vilken boll som passar kan köpa Vice Golfs intressanta Variety Pack, ett provpaket med två bollar av varje modell.

Läs mer och beställ på Vice Golfs hemsida.

Länkar