PUMA Golf har släppt en ny golfskokollektion med Disc-systemet som ersätter skosnören och gör det både snabbt och enkelt att dra på skorna och kliva upp på tee. Smidig justering av trycket gör också att skon alltid sitter perfekt. I kollektionen är de två toppmodellerna Titantour Ignite Disc och Titantour Ignite Premium Disc. Här är DISC-systemet kombinerat med Pumas populära Ignite-skum som ger en mycket komfortabel dämpning.

Disc-systemet kom först till Pumas löparskor och finns nu alltså även för golfskor. Det här är en utmärkt ersättning för skosnören där du bara vrider ratten åt höger för att dra åt en stålvajer som gör att skon sitter perfekt. Rattens mikrojustering gör att du snabbt och enkelt kan justera passformen eller lossa och dra av skon.

Titantour Ignite Disc och Titantour Ignite Premium Disc är snygga skor med komfortabel dämpning med Ignite-skum. Pwrframe-TPU-sulan och Duoflex ger låg vikt och hög hållbarhet, ökad flexibilitet och bra grepp samt anatomiskt placerade flex grooves som gör att foten kan röra sig naturligt.

Med premiumskinn i ovandelen, elegant design och snygga färger är de båda utmärkta alternativ för dig som vill ha en sko som både ser bra ut och känns bra på golfbanan.

Utöver de två toppmodellerna består Disc-familjen också av damskon Blaze Disc, juniorskon Grip Sport Junior Disc samt en spiklös herrsko, Ignite Spikeless Sport Disc, som används på touren av Bryson DeChambeau, som kallat det den mest bekväma sko han provat.

Länkar