Jag har ofta hyllat ECCOs BIOM-skor och har deras Street-sko till vardags så jag kommer att ta en titt på nya ECCO Cage när den dyker upp. En sko som är stabil, flexibel och stötdämpande är aldrig fel, och eftersom det är en ECCO så lär den vara skön dessutom.

En av de egenskaper som anges för ECCO Cage är en direktgjuten stabilitetsbur i ett stycke från hälen, genom mellansulan och över tåsektionen. Inte så snygg i mitt tycke, men kanske bra. Den har också en anatomiskt designad yttersula, ECCO Freedom Fit för bättre passform i hälen och mer utrymme för främre delen av foten så att tårna kan röra sig naturligt.

Till skillnad från BIOM-skorna har ECCO Cage lätt och högpresterande Caldera-skinn som via ECCOs egen HYDROMAX-behandling är vattentätt. Lättviktskonstruktionen har låg profil och spiksystemet CHAMP® SLIM-Lok.

Tillgängliga färgkombinationer är Black, White/Royal, White/Black, White, Concrete/Dark Shadow och Concrete/Tomato. När ECCO Cage landar i butikerna kommer de att kosta två tusenlappar.

Länkar