Pumas vår/sommarkollektion kombinerar tekniska finesser som DISC-snörningssystemet, komfortabelt IGNITE Foam, Epic Performance-läst för god passform samt premiummaterial för stor slittålighet. Allt detta i fräsch och trendig design för dig som gillar att synas både på golfbanan och på stan. Här är fyra av höjdpunkterna i kollektionen.

IGNITE PWRSPORT
En av PUMAs mest sålda golfskor, IGNITE Spikeless Sport, har fått ny makeover med ännu mer stabilitet, komfort och sofistikerad stil. Den innovativa, vattentäta mesh-ovandelen utan stretch är förstärkt med PWRFRAME  och en TPU PWRCAGE. IGNITE-skum i mellansulan står för komforten. Finns i fyra färgkombinationer: Quiet Shade/Black, Quarry/White, Black/Silver, Peacoat/Silver och Peacoat/Camo.

GRIP FUSION
Grip Fusion ger extrem komfort med två lager mjukt skum från innersulan till mellansulan för oöverträffad komfort. Grip FUSIONs mikrofiberovandel är uppbyggd på den anatomiskt formade lästen med mer volym för fötterna på toppen av en ny FUSIONFOAM-mellansula som består av en blandning av supermjukt EVA-skum och ultrahårt gummi för långvarig komfort. Strategiskt utformade dubbar i zoner ger bra grepp och stabilitet för svingen. Finns i fyra färgkombinationer: Quarry/Acid Lime/Black, Black/Black/White, White/Quiet Shade/Black, White/Black/True Blue).

MONOLITE CAT WOVEN
Monolite Cat Woven är konstruerad med mesh som ger damgolfarare ventilation och stöd de varmaste sommardagarna. Monolite Cat-skorna har en innersula av samma material som yogamattor och carbon rubber-yttersula för maximal komfort. Färgkombinationer: Glacier Grey, Paradise Pink, Peacoat och Sunny Lime.

IGNITE STATEMENT LOW
IGNITE Statement Low for Women har sportig stil för dig som gillar att synas. IGNITE Foam-mellansula i fulllängd ger komfort och stabil dämpning. Women's Sport-lästen ger utmärkt passform med rejäl plats för framfoten i en snygg toe down-design. Premium Pro-Form TPU-yttersula ger utmärkta prestanda, bra grepp och slittålighet på alla underlag via 39 strategiskt placerade hexagonala dubbar och 24 vinkelformade dubbar. Färgkombinationer: Black/White, Quarry/White, Peacoat/Aquarius.

Länkar