Scotty Cameron är en ikon i golfbranschen och hans putters används av såväl världens bästa spelare som småkillar på hemmaklubben som kämpat stenhårt för att kunna köpa en begagnad Scotty-sticka.

De bladputters han levererar är skönheter som spelat in många sköna miljoner i hela världen, men han gör också mallets, bland annat den som Adam Scott använde för att sopa hem Masters 2013. Och här är nu ett gäng nya mallets från mästaren.

Scotty Cameron Select Newport 3 är en hälskaftad mid-mallet som utökar den populära Select-serien och den får sällskap av inte mindre än sju olika Futura-putters som kombinerar det bästa från tidigare serierna GOLO och Futura X med Scotty Camerons innovativa multimaterial-konstruktionsfilosofi.

I bildgalleriet ovan kan du njuta av bilder på alla putters och från 17 mars kan du springa till shopen och köpa dem. Select Newport 3, Futura 5CB, 5MB, 5W och 5S, Futura 6M och 6M Dual Balance och Futura 7M kostar alla 3995 kronor. Mycket pengar förvisso, men prisvärt för den som vill ha Scotty-kvalitet.

Länkar