Den snygga och lättanvända PowaKaddy Touch har en innovativ teknik som gör att elvagnen automatiskt håller jämna steg med dig bara genom att du har handen liggande på handtaget när du går.

Nyckeln är PowaKaddys patenterade Touch ‘n’ Go-teknik, en extremt enkel och intuitiv metid för att styra vagnen som inte kräver mer än att du håller handen på det bekväma handtaget – lika bra för vänsterhanden som högerhanden – och bara går i ditt eget tempo. Vagnens elektronik ser till att justera hastigheten efter dig eller hålla en jämn hastighet om du släpper handtaget. När du vill stanna lägger du bara handen på handtaget och slutar gå.

Utöver styrningen är nya och snygga PowaKaddy Touch också designad med sportiga 11"-hjul som kan tas av med snabbkoppling och försetts med gula accenter samt en vit eller svart ram som även den har gula accenter.

Det utmärkta litiumbatteriet finns i två varianter, det mycket smäckra 18-hålsbatteriet med 260Wh eller ett 36-hålsbatteri på 388Wh som tillsammans med en kraftfull och tyst motor på 200 watt ger prestanda och tillförlitlighet.

För dig som kör GPS i mobilen eller bara behöver lite stödladdning finns naturligtvis en USB-port, men smakar det så kostar det och du får hosta upp 10499 kronor för 18-hålsversionen och en tusenlapp till för 36-hålsversionen.

Länkar