ECCO är numera ett stort namn i golfvärlden och många som provat deras golfskor vill aldrig ha något annat. Det danska företagets stora kunnande ger fantastisk komfort och du behöver aldrig "gå in" några ECCO-skor.

Nya ECCO CAGE EVO är inget undantag när det gäller komforten och de är dessutom tekniskt avancerade med bland annat en DIP-bur (Direct-injection Process) från hälen via mellansulan och över framfoten samt en ovandel i flera olika material där en PU-strukturerad textil bondats med ett polyuretannät.

Det här ger inte bara den kända ECCO-komforten, ECCO CAGE EVO ger också ett fantastiskt skydd mot elementen. En anatomisk sula rör sig med fotens ligaments och ECCO Freedom Fit ger en perfekt passform i hälen samtidigt som tårna och fotens främre del har utrymme för att röra sig naturligt.

ECCO:s egenutvecklade HYDROMAX-behandling ger vattenskydd och ECCO CAGE EVO har en lätt lågprofilkonstruktion samt CHAMP SLIM-Lok-spiksystem. För dig som behöver mer plats finns en iläggssula som kan tas ut och ge mer vidd.

Om du vill göra som bland andra Fred Couples, Ernie Els, Peter Hanson, Graeme McDowell m.fl. och spela i ECCO-golfskor kan du köpa nya ECCO CAGE EVO för 1800 kronor.

Länkar