Höst-/vinterkollektionerna för 2016 är redan här. Lite tidigt kanske eftersom vi inte haft varken vår eller sommar än, men sånt här ligger ju en bit fram i tiden för att återförsäljarna ska hinna lägga sina beställningar.

I den kollektion som nu lanseras finns bland annat helt nya och regnkläder med fyrvägs-stretch i högpresterande vattentäta material. De nya Tour 3.0-regnkläderna har Europatour-influenser både när det gäller passform och design, och har tre års garanti. Fyrvägsstretchen ger ytterligare rörlighet och komfort och sägs matcha GORE-TEX när det gäller andningsförmåga

Utöver Tour 3.0-regnkläderna finns även nya jackor och byxor i Green Grass-kollektionen samt en ny pullover. För damerna finns regnkläder i Liberty-kollektionen.

Herrkollektionen har sin grund i färgerna Magnetic Blue och Jade Lime samt. Här finns nya tröjor och två nya tekniska byxor. Det kommer också en uppföljare på Thermal-jackan och den nya Blocked Thermal-jackan tros bli tourspelarnas favorit samt finns olika varma fleece-plagg.

För damer utökas sortimentet ytterligare med bland annat Magenta och Peacoat Blue. Kollektionen är inspirerad av golfens traditioner och har tekniska material med klassiskt och feminint snitt.

Några av spelarna som har Callaway-plagg är vår egen Kotte Broberg samt Danny Willett, Marc Warren, Pablo Larrazabal, David Horsey, Thomas Bjorn, Thomas Pieters m.fl. Läs mer om de nya plaggen på Callaway Apparels hemsida där du bland annat också kan ladda ned kataloger.

Länkar