Jag hade förmånen att få en liten förhandstitt på nya TaylorMade P760 för ett par veckor sedan (på villkor att jag inte avslöjade något förrän efter lanseringen). Och det var en ren fröjd att se de glänsande huvudena med sin lite mer touriga form än de P790 som jag har i min bag nu. Spelmässigt bör det vara lite mer kontroll i de korta järnen, men samma sköna och härliga tryck i mellanjärnen och de långa järnen.

Som synes på bilderna är det ett progressivt set där huvudena är smidda och i delar av setet fyllda med det så kallade Speed Foam som stödjer det ihåliga huvudet och ger den underbara känslan och sköna farten. Tanken är att P760 ska ersätta P750 och P770.

Jason Day, som "råkade" läcka info om P760 före lanseringen tycktes vara måttligt imponerad av bredden på sulan och topplinjen, men för mig är det här en riktig fullträff. Från och med 2 november ska vi kunna köpa dem och de är då tillgängliga i J3-AW. Som standard har de True Temper Dynamic Gold 120-skaft (S300 eller X100) och Golf Pride Tour Velvet 360-grepp. Sju järn går på 13 999 kronor.

Läs mer här på TaylorMades hemsida.

Länkar