Nya Steelhead XR Pro har samma utmärkta tekniska egenskaper som Steelhead XR-järnen, men ett mer kompakt huvud, tunnare topplinje och smalare sula. En elegant och reflexfri svart PVD-finish kompletterar den visuella kompositionen som kommer att tilltala många golfare.

Tillsammans med nyckelegenskaperna nedan har Callaway därmed utökat Steelhead XR-familjen med en järnklubba för bättre spelare, som levererar en kombination av längd, förlåtande egenskaper och kontroll.

• Next-Generation 360 Face Cup™ Technology ger mer längd med högre bollhastighet i centrum såväl som längre ut från sweetspot.
• Konsekventa utgångsvärden och bättre känsla med ett stål- och polyuretanlager som absorberar oönskade vibrationer. Detta sänker också tyngdpunkten och ger högre bollhastighet.
• Hollow Bore-Thru Hosel Design ger mer förlåtande egenskaper genom att omfördela vikt strategiskt i huvudet.
• Mer kontroll och längd med en progressivt placerad tyngdpunkt som ger bättre carry med långa järn, bra kontroll med mellanjärnen och lägre slag med mer spinn med de korta järnen.

Standardsetet består av sju järn (valfritt J3-AW) med True Temper XP 105 Stepless Steel (R/S/X) för 7999 kronor. Du kan så klart göra custom fitting och välja bland de många andra alternativen som erbjuds. Du kan köpa Steelhead XR Pro från och med 17 mars.

Länkar