Inför våren och sommaren 2019 visar nu Peter Millar upp en omfattande kollektion med kläder både för golfbanan och stan. I herrkollektionen finns allt från klassiska golftröjor och underlager till byxor, shorts och mycket annat med moderiktig design, attraktiva färger och olika alternativ för passform.

Bland plaggen i den nya kollektionen finns Crown Crafted-serien som bärs av kontrakterade Peter Millar-spelare som Brandt Snedeker och Bill Haas med flera på både PGA-touren och Europatouren. Crown Crafted tar inspiration från dagens mode och kombinerarar det med tekniskt avancerade material och en sportig passform.

Peter Millars damkollektion har en seaside-inspiration med avslappnad design, lyxiga material, seaside-färgtoner och blomstermönster. Kollektionen kan utan vidare mixas och matchas fritt.

Bland plaggen i kollektionen finns allt från golftröjor och ytterplagg till byxkjolar och accessoarer. Här finns något för alla, från mer klassiska vita och enfärgade plagg till djärva blomster- och ormtryck i funktionsmaterial.

Du kan se alla plagg i de nya kollektionerna på www.petermillar.co.uk och du kan köpa dem online eller i välsorterade golfshoppar.

Länkar