Garmins GPS-teknik är inget att orda om. De gör kompetenta produkter och Approach G80 är inget undantag. Här visas alla data du behöver på golfbanan, inklusive mått till framkant, bakkant och centrum på green samt avstånd till hinder och layup-mått på 41000 förinstallerade banor.

Färgskärmen är på 3,5 tum och har pekfunktion så att du kan trycka var som helst för att få mått till den punkten på banan. Med Green View- och Plays Like Distance-funktioner kan du också ytterligare finjustera de mått du får. Det uppladdningsbara batteriet håller i 15 timmar i GPS-läge och det är överlag en helt vanlig GPS-enhet i den högre skolan. Men Approach G80 är också mycket mer än så!

En liten launch monitor!
Utöver GPS-funktionerna finns här också en liten radar som du kan dra igång för att mäta klubb- och bollhastighet – och med det kommer en uppsjö nya möjligheter. Med Approach G80:s tränings- och spellägen Warm-Up, Tempo Training, Virtual Round och Target Practice kan du göra din rangeträning roligare och till och med spela en virtuell runda online med användare över hela världen.

Via Garmins egen app, Garmin Golf, kan du använda alla de uppkopplade funktionerna, där det bland annat finns simulerade turneringar, samt få automatiska banuppdateringar. För dig som verkligen vill utnyttja din Approach G80 till fullo kan du också koppla upp dig mot andra golfare genom att publicera och granska statistik, rankningar, spara scorekort och hålla koll på konkurrensen genom att vara med på veckovisa topplistor.

Approach G80 finns redan tillgänglig till försäljning och kostar 5599 kronor. Det är en hel del pengar, men med tanke på att du får både en GPS-enhet och en liten launch monitor i miniformat är det ändå inte så dyrt.

Länkar