Det finns gott om prylar i golfen. Utöver klubbor, bollar, vagnar, skor, kläder och allt det ”stora” finns smågrejer som headcovers, markeringsknappar, väskor, och annat – och det är i den senare kategorin som PRG är stora. Väldigt stora. De levererar prylar till många av de stora klubbarna och massor av logoprodukter i hela världen.

PRG har nu tagit fram en kollektion infor 2019 års PGA Championship på Bethpage Black. Jag hade förmånen att spela banan för några år sedan och kan intyga att den skylt som sitter på ett staket bakom första tee är väl motiverad. Trots att jag presterade bra nära på topp (som fyrahandicappare) gjorde jag ingen birdie och kom in på strax över 80 slag. På hål femton slog jag två kanonslag drive-spoon och var då precis pin high – på ett par 4!

Det är alltid kul att se Major-tävlingar på tv och i år är det lite extra kul eftersom jag spelat tre av banorna (väntar fortfarande på min inbjudan till Augusta National). Om du, liksom jag, gillar PRG-prylarna med PGA Championship-loggan kan du köpa dem på plats på Bethpage eller via PGA:s webbplats: shop.pga.com

Länkar