En del golfspelare måste ha den största bagen de kan hitta och fyller den sedan med allsköns bråte tills de endast med viss möda lyckas baxa ur den ur bagageluckan och upp på vagnen - företrädesvis elvagn för att de ska orka alla 18 hålen.

Andra har insett att man inte behöver släpa med sig hela sitt bohag ut på banan och nöjer sig med en pencilbag. Många av dessa spelare har varit trogna PING Moon-Lite i flera år och nu kommer en 2013-version.

Moon-Lite 2013 är den första som har försetts med dubbla bärremmar, vilket gör den 1,1 kilo lätta bagen ännu lättare att bära. Den smidiga stående hvudremmen finns kvar, men har nu alltså fått sällskap av en extra rem för att sprida vikten.

Bagen är tillverkad i hållbart polyestermaterial med en vattentålig undersida. Den har en stor klädficka med ett fack för värdesaker samt en liten bollficka och plats för dricka. Dessutom finns paraplyhållare och en hängare för handduk.

Tillgängliga färger är Black/Charcoal/Electric Blue, Black/Charcoal/Red, Navy och Black. Du kan köpa nya Moon-Lite i shopen från och med mars och den kostar 820 kronor.

 

Länkar