Jag har länge varit svag för Ping-kläder. Använder byxor, tröjor, jackor, regnkläder (och handskar). Inte alltid så lätt att få tag på tyvärr, men jag brukar lyckas snoka upp grejer online i de fall jag inte hittar min storlek i shopen.

Bäst hittills är mina Players-brallor. Slet ut ett par och köpte på mig några till - hur sköna som helst och lika snygga på banan som på stan. Jag gillar även Pings utmärkta Norse-jacka som nu kommer i en ny version och jag skulle inte backa för att ekipera mig från topp till tå i Ping-kläder om jag hade råd att byta hela garderoben.

Läs pressmeddelandet nedan.

PING presenterar ny klädkollektion för herrar Höst/Vinter 2020
Gainsborough, Storbritannien – 10th September 2020 – PING presenterar sin nya klädkollektion Höst/Vinter 2020 för herrar. Kollektionen grundar sig i den innovativa teknologin och de allra senaste materialen och är designad för att ge golfarna möjligheten att hålla sig varma under vintern utan att gå måste om komfort eller prestanda.

Kollektionen innefattar bland annat ett förlängt samarbete med marknadsledande PrimaLoft® som återfinns i Höst/Vinter 2020-kollektionen i form av bland annat en uppdaterad Norse-serie.

I kollektionen finner du revolutionerande PrimaLoft® Gold Insulation med Cross Core™-teknologi, tillsammans med PINGs egna innovativa Sensor platform som ser till att varje plagg är speciellt framtaget för att ge golfaren allt som krävs för ett bra golfspel i kyla.

För kollektionen har PING använt sig av en kontemporär färgpalett med toner av blått, rött och grönt som kärnfärger. Med kombinationer av ‘Digital Blues’, ‘Enriched Red’ och ‘Modern Green’ säkerställer man en stilren klädkollektion som gör sig utmärkt på alla golfbanor. Frontfiguren i kollektionen är de nya Norse S2-plaggen som är en vidareutveckling av PINGs Norse-kollektion. Nu med nya designtilltag och färger.

Den nya Norse S2 Jackan är helt fodrad med PrimaLoft® Silver Insulation Active för oslagbar värme och spelbarhet i kyligt väder utan att vara för bulkig. Med stretch och vattenresistenta egenskaper är detta en perfekt jacka för golfrundorna där kylan trängt sig på. Jackan är tillgänglig i svart och i grått med fina nyansfärger, tvåvägsblixtlås och en stilren PING Eye logotyp.

Norse S2 Zoned 2 Jackan och Norse S2 Västen erbjuder fördelarna från PrimaLoft® Gold Insulation med Cross Core™ Technology. Detta är en revolutionerande teknologi som från början tagits fram av NASA. PrimaLoft®-mikrofiber är klädda med en aerogel som ger en tidigare ouppnåbar nivå av värme kombinerat med lättvikt.

Vår nya Dover Jacka och Väst använder sig av vår SensorWarm™-teknologi med en vattenresistent och fodrad front för värme i alla väderlekar.

Den stilrena Nordic-tröjan finns i tre distinkta färgkombinationer och erbjuder ett vattenresistent material med en skarp look. Mellor å andra sidan är designad med ett 3D-mönster på fronten och på ryggen som ger en premium-look både på och utanför golfbanan.

Ett annat plagg som är ett måste för golfare under vintern är våra Vision-vinterbyxor som är framtagna för spel i kallt och blött väder. Tack vare Thermolite® All Season-teknologi håller dessa byxor dig varm och torr under golfrundan.

Norse S2 Jacket
Norse S2 Jacket har tillverkats med det branschledande PrimaLoft® Silver Insulation Active-materialet för att ge värmande egenskaper och flexibilitet i kallt väder.

Jackan har ett tvåvägsblixtlås på fronten och en quiltad design med ett vattenresistent stretch-material som ser till att du håller dig varm och lätt, utan att vara för bulkig.

 • Sensor Platform: SensorWarm™
 • Material: 100% Polyester

Norse S2 Zoned Jacket
Norse S2 Zoned Jacket är skapad för att ge värme och hålla dig skyddad mot vind och kyla med hjälp av SensorWarm™-teknologin. Jackan är, trots sin lätta vikt, oerhört varm under de kalla vintermånaderna.

Med PrimaLoft® Gold Insulation och Cross CoreTM -teknologi i de viktigaste delarna av plagget säkerställer värme utan att vara för bulkig. Jackan har en quiltad ovandel på fram- och baksidan och ett tvåvägsblixtlås som gör jackan enkel att ta på och av sig.

 • Sensor Platform: SensorWarm™
 • Material: 100% Polyester

Norse S2 Vest
Vår nya Norse S2 Vest är designad med de allra senaste teknologierna för att ge optimal värme under vintern, utan att hindra ditt spel. PrimaLoft® Gold Insulation med Cross CoreTM -teknologi kombineras med ett vind- och vattenresistent material som ger dig oslagbart skydd mot vinterns väder.

Västen går att vända ut-och-in där ena sidan är i quiltat svart mönster, och den andra i en snygg Greystone-nyans. Västen går även att packa ner i sin egen framficka, vilket gör att den tar väldigt lite plats i bagen när den inte används.

 • Sensor Platform: SensorWarm™
 • Material: 100% Polyester

Dover Jacket
Dover Jacket är en quiltad hybrid-jacka med två lättåtkomliga fickor och den värmande SensorWarm™-teknologin. Lägg även till en quiltad och vattenresistent frontpanel på jackan och du får ett plagg som ger optimal prestanda i kallt väder. Ärmar och rygg i ett stretchande och bekvämt material som ger dig fri rörelse genom hela svingen.

 • Sensor Platform: SensorWarm™
 • Material: 100% Polyester

Nordic
Nordic är en vattenresistent fleecetröja med vår välkända SensorWarm™-teknologi för att ge dig värme och rörelsefrihet under vintern.
Tröjan har goda stretch-egenskaper och ger dig fri rörelse genom hela svingen. Som en liten extra detalj har blixtlåset designats i en kontrasterande färg för ett snyggt och stilrent utseende.

 • Sensor Platform: SensorWarm™
 • Material: 100% Polyester

Mellor
Med Mellor får du en stilig look både på och utanför golfbanan. Med SensorWarm™-stretchmaterial erbjuds du en tröja som är värmande, vattenresistent och enkel att röra sig i.

 • Sensor Platform: SensorWarm™
 • Material 1: 100% Polyester
 • Material 2: 95% Polyester, 5% Elastane

Vision
Vår nya vinterbyxa Vision är konstruerad med SensorWarm™-teknologi för att ge optimal komfort och rörelsefrihet även i de allra värsta väderförhållandena. Thermolite® All-Season-teknologi har inarbetats i byxan för att uppnå värme utan att göra plagget för tungt. En vattenresistent yta ser till att benen halls både torra och varma under hela runden.
Vår Tekfit™-midja ser till att tröjan inte glider upp ur byxorna och benen har en modern passform och känsla.

 • Sensor Platform: SensorWarm™
 • Material: 65% Polyester, 23% Polyester Thermolite, 12% Elastane

Länkar