Jag har använt lasermätare i många år nu – och var väldigt glad när de blev godkända för tävlingsspel. Jag har uselt ögonmått och därför stor hjälp av den både för att se var flaggan står och för att se hur långt det är till bunkerkanter, träd och annat elände som jag ofta har i vägen.

Nya Easygreen Jolt 1300 är fullspäckad med teknik och kan visa avståndet till flaggan så långt som 450 yards bort (runt 400 meter), och även om du kanske inte behöver se den på det avståndet så gör optiken med sex gånger förstoring att den syns riktigt bra.

Med Pin-Tracking och Jolt-teknik får du en liten vibration när lasermätaren låst på målet och till på köpet har den så kallad TOUR level Slope-Switch Technology så att du till och med kan se hur långt ett slag spelas när det lutar. För tävlingsspel ska denna funktion dock stängas av.

Formen och färgen är väldigt bekant, och jag har inte provat just den här enheten, men jag misstänker att den ligger väldigt bra i handen att döma av en liknande enhet jag provat nyligen. Den är också vattentät och levereras med en smidig bärväska samt har ett års garanti.

Easygreen Jolt 1300 kan föga överraskande köpas på Easygreens hemsida, samt sannolikt även i välsorterade shopar. Priset på 2795 får anses vara riktigt bra eftersom andra lasermätare som är så här kompetenta annars är betydligt dyrare.

Länkar