Det är alltid viktigt att prova ut klubbor när man ska köpa nya grejer. Och det är dessutom riktigt roligt. Extra kul kan det bli för dig som är sugen på Mizuno-klubbor eftersom du nu kan få samma upplevelse som Mizunos egna proffsspelare.

På Bearwood Lakes GC, bara några mil från Heathrow, kan du boka in dig för en Tour Fit Experience på Mizunos egen Tour Performance Studio. Här får du slå riktiga golfbollar medan en erfaren utprovare följer alla data via en Trackman 4.

Mizunos Swing DNA och nya Shaft Optimizer 3D är bara en del av upplevelsen som också omfattar alla huvuden och skaft för alla järnklubbor, drivers, fairwayklubbor och wedgar i Mizunos sortiment. Eftersom det här är hemmabasen för Mizunos Europatour-verksamhet monteras alla dina klubbor ihop på plats.

En komplett utprovning för hela bagen tar större delen av dagen och ett begränsat antal amatörer kan få boka in sig mellan 09:00 och 15:00 till det facila priset 500 pund. Det är förvisso inte billigt, men utöver den imponerande servicen ingår även detaljer som tourskaft som annars bara är tillgängliga för tourspelare, särskilda slipningar av wedgar och stämplingar på wedgar och järnklubbor.

Du kan maila tourfit@mizuno.co.uk för att boka och läsa mer om Tour Fit Experience här.

Länkar