Experience Collection är en del av Pumas Game That Travels – en serie minikollektioner som inspirerats av platser och banor där tourens största tävlingar spelas. Just Experience Collection har hämtat sin inspiration från tre av världens mest kända golfhål: 11:an, 12:an och det 13:e hålet på årets första major. Dessa hål är döpta efter olika blommor, och det är dessa blommor som bildar mönster på de olika plaggen.

Eleven Polo har därför ett mönster av White Dogwood, Twelve Polo pryds av Golden Bell eller forsythia och Thirteen Polo har vackra azaleor över hela plagget. För en golfare blir det inte mer vår än så här. Ja, det skulle då vara att slå samman alla dessa blommor i ett mönster, och det är precis vad som har gjorts i Experience Polo, Jacket, P Cap och PROAdapt-skon. Här går det att välja mellan ett lite kaxigare tryck i grönt eller ett mer sobert i grått.

Puma Experience Collection släpps under det som skulle ha varit Mastersveckan, men av kända skäl blir det inget Masters nu. I stället får vi hylla våren och sätta igång med vårt eget golfande. Play well!

Länkar