I golfvärlden finns det några banor och platser som golfare över hela världen drömmer om at få besöka, och det är några av dessa platser som har inspirerat Pumas designers när de skapat Puma Tracks. Varje minikollektion tar golfaren till en ny värld, och på samma sätt som 80-talets TV-spel bestod av olika världar som skulle upptäckas handlar Puma Tracks om att upptäcka några av golfvärldens finaste platser. Genom att inspireras av kultur, natur, färger, mönster och små detaljer berättar Puma om platsen för tävlingen, och golfaren kan drömma sig dit.

Puma Tracks handlar om att få vara där. Utan att vara där. Inte minst viktigt nu när vi inte kan, och inte vill, resa som vi gjorde förr. Så nästa gång du peggar upp på din hemmabana kan du ändå känna som att du är på Hawaii, i Florida eller på någon annan av USA:s finaste golfbanor. Först ut är Daybreak Collection, som lanseras i veckan i samband med att tävlingen Tournamnet Of Champions spelas på Kapalua Plantation Course på Hawaii.

Kollektionen har inspirerats av palmer och soluppgången på Hawaii och dess fantastiska färger. Nyckelplagget heter Hana Polo och har en palm mot en rosa himmel med lite 8-bitarsgrafik för att anspela mot TV-spelsinspirationen till hela Trackskonceptet. Bryson DeChambeau kommer att spela i detta plagg på torsdag då första rundan spelas. För den som inte vill sticka ut så mycket finns Leucadia Polo som har ett repeterande mönster av små palmer över hela plagget. I kollektionen finns även ett par matchande kepsar. Daybreak Collection släpps 5 januari och finns hos välsorterade golfbutiker i hela Norden.

Källa: Pressmeddelande från Puma Golf

Länkar