Första kollektionen i Game That Travels heter Saltwater Collection och lanseras i samband med Hero World Challenge på Bahamas. Bahamas är ett örike känt för sitt marina djurliv, och tre djur som du alltid hittar där är hajar, rockor och sköldpaddor. Alla dessa djur hittar du som mönster i Saltwater Collection – och vi bara älskar den sköna golfspelande sköldpaddan. Hela kollektionen går i vitt och ljusblått, och här är de viktigaste plaggen. Vill du se hur de ser ut live så spana in Rickie Fowler, Bryson DeChambeau och Gary Woodland som alla kommer att spela i plaggen på Bahamas.

Slow Play Polo
Barbados lockar med sitt vatten, sina sköldpaddor, hajar och rockor, samt inte minst fantastisk golf. Här har Puma kombinerat allt detta i en serie sköna plagg, och favoriten är helt klart den här Slow Play Polo med en golfande sköldpadda.

Slow Play Pocket Polo
Stilren vit polo med broderad golfande sköldpadda vid bröstfickan. Skön stretchig kvalitet med mycket Elastan så att plagget sitter skönt och håller formen tvätt efter tvätt.

Predators Polo
Hajar och rockor är en del av Barbados marina djurliv, och här bildar de ett snyggt, men diskret, mönster. Skön stretchig kvalitet med mycket Elastan så att plagget sitter skönt och håller formen tvätt efter tvätt.

P 110 Cap Slow Play
Populära P Cap i en version med böljande vatten som mönster framtill och på skärmen. Enfärgad på sidorna och bak. Storleksjustering i nacken.

Vill du vinna en polo till dig och din polare? Följ Pumas nordiska sidor på Facebook eller Instagram och tagga en polare som skulle passa i en Slow Play Polo.

Nästa stopp för Game That Travels är Hawaii, och då ryktas det att Rickie Fowler ska klä sig i något riktigt extra. Håll utkik runt nyår, då kör vi också en ny utlottning på sociala medier.

Länkar