I ett pressmeddelande berättar Puma om de specialdesignade skor som några av USAs spelare och det internationella lagets kapten har på sig. Jag gillar golfskor och skulle inte tacka nej till ett par snitsiga Star Spangled-skor. Man får väl bli amerikan för en vecka. Läs själv:

Pumas vinnande skor i Presidents Cup
Nu har några av världens bästa golfare samlats i Australien för att göra upp i lagtävlingen Presidents Cup. Puma har med tre spelare i det amerikanska laget – Gary Woodland, Bryson DeChambeau och Rickie Fowler – plus kaptenen för det internationella laget – Ernie Els. De har alla fått speciella skor som ska skapa den rätta lagandan och hjälpa dem att ta hem segern.

Lagtävlingar i golf är speciella eftersom de är så sällsynta. Patriotismen kokar och för att stärka lagandan ytterligare har Puma tagit fram specialversioner av skorna som deras ambassadörer Gary Woodland, Bryson DeChambeau och Rickie Fowler spelar i.

Gary och Bryson kommer att spela i den helt nya skomodellen Puma PWRADAPT Caged i en färg speciellt framtagen för den här tävlingen – Star Spangled. Den har en stjärnbeströdd blå ovandel, röd sula och en rödvitrandig mellansula – en design som kommer att få de amerikanska spelarna att känna att de spelar för hela nationen.

Rickie Fowler spelar i skon PROADAPT, och till honom har Puma tagit fram fyra helt unika skor – en för varje tävlingsdag. Räkna med att de skorna kommer att uppmärksammas för både sina mönster och för de metalliska sulorna.

Ernie Els kommer bära spikelesskon NXT Lace i en specialgjord färgkombo just för Presidents Cup. Den är svart med inslag av guld och har Ernies egen logga som detalj – tanken är att skon ska få hans spelare att kämpa för segern och pokalen i guld.

Hur det än går i tävlingen är Puma en vinnare.
 

Länkar