Ett pressmeddelande från Puma om deras nya PWRAdapt Caged landade i inkorgen för ett tag sedan och jag har nu också haft förmånen att se skorna "live" – om än inte prova dem. Att de såg bra ut är det inget snack om – och enligt min kamrat som spelade i dem var de också just så sköna som utlovat. Kanske lite väl diskreta i helsvart (se videoklippet) - men det verkar ändå vara en "inofficiell" färgkombination.

PWRAdapt Caged finns både med snören (för den som är lite mer traditionell) och Disc för de som liksom jag själv fallit pladask för det supersmidiga sättet att få skon att sitta perfekt på foten. 1700 spänn är också ett hyfsat pris för en vattentät golfsko med hög komfort.

Läs pressmeddelandet nedan:
Puma PWRAdapt Caged
Du vill ha stabilitet i dina golfskor, men du köper den du tycker är snyggast. Den du till slut kommer att älska är dock den som är skönast. Säg hej till Puma PWRAdapt Caged – skon som har allt det golfaren söker.

PWRAdapt lanserades för ett par år sedan och sulan med individuellt fjädrande, och utbytbara, mjukspikar ger ett fantastiskt grepp även för de som svingar riktigt, riktigt snabbt. Kombinerat med mjuk dämpning från Ignitesulan, en skön fotbädd och en bootiekonstruktion var det en toursko med en helt ny nivå av komfort. Nu har vi tagit allt det bra med första generationen av PWRAdapt och försett den med en omslutande sadel för att även lyfta stabiliteten.

Den nya PWRCAGE Sadle omsluter hela mellanfoten, och när du drar åt snörena – antingen vanliga skosnören eller Puma Disc – så kramar skon runt foten. Kombinerat med en skålad hälkopp och ett band runt hälen gör det att du sitter fast stenhårt i skon, men helt utan att det trycker. Både Bryson DeChambeau och Gary Woodland har redan börjat spela i Puma PWRAdapt Caged, och de bara älskar den. Vårt senaste tillskott Andrew Beef Johnston, sa direkt att det var den skönaste golfsko han någonsin spelat i.

Skon finns som sagt i både traditionell snörning och med Puma Disc där du bara vrider på en ratt för att snöra skon precis så hårt som du vill ha det. Priset är detsamma för båda modellerna – 1699 kronor – så det är bara att välja den snörning du gillar bäst. Trenden går helt klart mot att fler väljer Disc eftersom det är så smidigt.

PWRAdapt Caged finns i tre färgställningar – vit, svart och grå – och är ute i butik redan nu. Under säsongen kommer det att komma flera spännande limited editions till de stora tävlingarna.

Länkar