Ni som följde Arnold Palmer Invitational såg kanske Pumas fixstjärna Rickie Fowler spela i ett par specialskor för att hylla kungen Arnold Palmer. De skorna tillverkades dock bara i två exemplar – Det paret som Rickie spelade i och ett par till lottades ut till förmån för Arnie’s Army Charitable Foundation.

Nu kommer det dock en version i grått och svart för oss dödliga också. Skorna är utrustade med Pumas nya sula PWRAdapt där varje mjukspik är fäst i en flexande punkt som gör att de kan röra sig fritt och anpassa sig efter underlaget. Full Ignite-dämpning över hela sulan gör skorna superlätta och företaget trycker mycket på att de ska vara "supersköna" att gå i. Vi återkommer om det när vi har testat ett par (om bara kylan försvinner någon gång!).

Men sulor och spikar i alla ära, det som sticker ut med skorna är så klart ovandelen. Som ni ser på bilderna är den stickad. Detta ska göra att den smiter åt som en strumpa runt foten. För att skon ändå ska vara stabil har ovandelen stöd i form av plastplattor och ett brett kardborrespänne.