X Collection är en kollektion som lanserades i höstas i samband med att Puma och Ricke Fowler firade tio år tillsammans. Det är en kollektion som Rickie är djupt inblandad i för att verkligen sätta sin prägel på plaggen. Och precis som Rickie har mognat som golfspelare, så har hans klädstil på banan mognat. För även om du hittar golfpolos med dödskalletryck i X Collection, så är det en mer dressad och kommersiell kollektion än vad vi tidigare släppt i Game That Travels. Så här ser kollektionen ut:

X Skull Polo På håll ser den ut som en diskret mönstrad skjorta, men skenet bedrar för mönstret består av små pumadödskallar med korslagda golfklubbor. Tajt passform med mycket stretch i materialet gör att polon sitter väldigt snyggt. Och kan användas även utanför golfbanan.

X Tipped Polo Enfärgad golfpolo med randiga ärmslut och krage. Finns dels i klassisk mörkblå, dels i mer trendiga ljusa nyansen Blue Bell. Tillverkad i en blandning av bomull/nyklon/spandex för att ge en mjuk och skön känsla mot huden, men ändå hålla formen.

X Sweater En otroligt mjuk tröja tillverkad i bomull och cashmere. Skön att dra på när det är lite svalare, och fantastiskt snygg med ränder i muddar och på vänster ärm. Finns i klassiskt mörkblå och i årets trendfärg Deep Lichen Green.

X P Cap Här har vi tagit vår storsäljande P Cap och gjort det broderade P:et mindre för en mer sober look. Finns i vitt och grönt.

X Weave Belt Ett helt nytt flätat skärp med läderdetaljer. Höjer modegraden på vilken outfit som helst.

Ignite PROAdapt X En golfsko blir inte snyggare än så här. PROAdapt är vår toursko med ovandel i läder och en väldigt stabil sula för de som svingar snabbt. Här kommer den i en variant med detaljer i guld för att göra kopplingen till The Players. Kommer bara i ett fåtal ex till Norden.

Länkar