PUMA Golf har släppt en app för den som gärna gillar att klä sig lite snyggt och inte vill stå och prova kläder i ett trångt provrum på golfklubben. 

Appen PUMA STYLECADDIE "kombinerar golf, mode och teknik", enligt föetaget och är i princip ett virtuellt provrum med Pumas kläder, skor och accessoarer där du själv kan blanda hur du vill för att skapa din egen golflook.

Du börjar med att välja kille eller tjej och får sedan välja olika tröjor, byxor/kjolar/shorts, skor och accessorarer och rotera för att se hur det ser ut tillsammans. Fräcka kommentarer och ljud ingår.

Är du lite osäker kan du börja med färdiga outfits på Puma-spelare som t.ex. Rickie Fowler, Jonas Blixt, Lexi Thompson och Blair O’Neal.

För att verkligen göra din look personlig och kolla att den passar dig kan du sedan lägga över outfiten på en bild av dig själv och såklart dela via Twitter, Facebook eller e-Mail.

Om man ska vara aningen kritisk så är det kanske att appen tycktes lite buggig och kraschade några gånger, men när den fungerade var den faktiskt riktigt kul. Risken är dock att appen tillåter kombinationer som lik förbaskat ger upphov till den klassiska kommentaren, "har du klätt på dig i mörkret?".

I dagsläget finns appen endast för iPhone/iPad, men en Android-version utlovas till första april.

Länkar