Idag drar Sentry Tournament of Champions igång på Hawaii. Det är en tävling som Rickie Fowler älskar. Både för att han aldrig varit sämre än sexa i den, och för att han älskar Hawaii och den avslappnade atmosfären som råder där. Puma har gjort det till en tradition att lansera nya plagg i samband med den tävlingen, och för två år sedan blev det stora skriverier när han spelade med en hawaiiskjorta utanför byxorna. Egentligen är det ett regelbrott att inte ha skjortan instoppad i byxorna, men reaktionerna på Rickies stil var så positiva att PGA inte kunde ge någon plikt till Rickie. Förra året bad han om lov att spela med skjortan utanpå och fick OK på det.

I år tog Rickie och Puma det ett steg längre och frågade PGA om det var OK att spela i shorts under torsdagen. Och skjortan utanpå. Där gick gränsen för PGA, så istället körde Rickie sin nya outfit med ananasmönster på både skjorta och shorts under Pro-Am tävlingen på onsdagen. Reaktionerna lät inte vänta på sig. En del hävdade att det såg ut som att Rickie spelade i pyjamas, andra bara älskade stilen och välkomnade att någon vågade spränga gränserna för hur en tourspelare kan klä sig.

Vad säger du? Gillar du det? Skulle du själv vilja klä dig så på golfbanan? Har du spelat att backa upp kläderna? I så fall kan du vinna en outfit med shorts och skjorta i vår tävling på Facebook. Tycker du att ananasmönstret är för mycket för dig finns det andra plagg i Island Time Collection som kanske mer passar din stil. Du ser några av plaggen i bildgalleriet ovan. Självklart kan en vinnare få den outfiten istället. In på Facebook och delta i vår tävling nu, senast på söndag vill vi ha ditt svar.

När den förra Puma-tävlingen avslutades blev det Tobias Arildsson som vann tillsammans med sin polare Niklas Enoksson. Den här gången kan det bli du!

Länkar