TaylorMades utmärkta wedge-serie Hi-Toe, med min favorit Big Foot, kommer nu i en ny version med obehandlad träffyta, så kallad Raw Face Technology, som ska utgöra ett komplement till företagets Milled Grind 2 och Milled Grind Hi-Toe.

De nya Hi-Toe Raw-wedgarna är försedda med Thick-Thin Design, där en tunn topplinje och omfördelad massa ger optimering av tyngdpunkten för exakt bollflykt och bättre känsla. Den sköna kopparfinishen ger ett visuellt tilltalande intryck medan Milled Grind-konstruktionen säkerställer konsekvent precision och kontakt med marken.

Nyheten är Raw Face Technology, en obehandlad träffyta som kan rosta med tiden och är utvecklad för att bevara konsekvent spinn under hela wedgens livslängd. Träfytan har Full Face Scoring Lines och laseretsat mönster för maximal kontroll.

Wedgarna kommer till butik på fredag och kostar 1699 kronor styck. Hi-Toe Raw finns med Standard Bounce i i 50, 52, 54, 56, 58, 60 och 62 grader loft, Low Bounce med 58 och 60 grader loft samt den utmärkta Big Foot-modellen i 15 grader bounce för maximal hjälp, med 56, 58 och 60 grader loft. Alla wedgar har KBS Hi-Rev 2.0 115g Taper-skaft och Lamkin Crossline 460-grepp.

Länkar