Vill du starta säsongen med ett riktigt guldläge ska du titta närmare på Pings i25-serie. För när Golf Digest sammanställde årets lista över den bästa utrustningen 2014 tilldelades alla delar i serien det högsta betyget - Guld.

Driver
Hela klubbhuvudet är tillverkat i titan som tillsammans med två tungstensvikter på sulan sänker tyngdpunkten och ökar de förlåtande egenskaperna. Loftet är justerbart med en halv grad upp eller ner. Grafiken ovanpå klubbhuvudet är framtagen för att ge en bättre uppställning och göra det enklare att sikta. Mer information i bildspelet ovan.
Pris: 3 699 kronor
Hitta närmaste återförsäljare
Läs mer på Ping.com

Fairway
Fairwayklubborna har ett kompakt klubbhuvud i rostfritt stål. Den något högre träffytan har en extremt tunn perimeterviktning för ökad bollhastighet och mer förlåtande egenskaper. Precis som med drivern går det att justera loftet en halv grad upp eller ner .Mer information i bildspelet ovan.
Pris: 2 399 kronor/st
Hitta närmaste återförsäljare
Läs mer på Ping,com

Hybrid
Hybriderna har progressiv tyngdpunkt. Klubbor med högre loft har tyngdpunkten placerad längre fram i huvudet för ökad spinnkontroll och klubbor med lägre loft har tyngdpunkten längre bak för mer förlåtande egenskaper och högre utgångsvinkel. Mer information i bildspelet ovan.
Pris: 1 999 kronor/st
Hitta närmaste återförsäljare
Läs mer på Ping.com

Järnklubbor
Huvudena i 17-4 rostfritt stål ger järnklubborna i25-serien förlåtande egenskaper och längd med stor kontroll. I det progressiva setet har de långa järnen större huvud och sulbredder, vilket ger höga bollbanor och extremt förlåtande egenskaper. De mer kompakta mellanjärnen och korta järnen har smalare sulor och mindre offset för ökad pricksäkerhet.
De längre järnen har även stabiliseringsribbor som ökar bollhastigheten och ger mer längd och höjd medan de korta järnen fått bredare ribbor som ger en kontrollerad och lägre bollflykt samt en mjukare känsla. Tungstensvikterna ger utökade förlåtande egenskaper. i25-järnklubborna finns i J3 till J9 samt fyra wedgar (PW, UW, SW och LW). Mer information i bildspelet ovan.
Pris: 970 kr/st med stålskaft. 1 180 kr/st med grafitskaft.
Hitta närmaste återförsäljare
Läs mer på Ping.com

Länkar