Höst/vinterkollektionen 2016 presenteras i två färgteman –Resort med klassiska stilar samt Club för golfaren som vågar lite mer. OJ Sports mål att följa modet har tillfört några marinblå/vinröda kombinationer i Resort-serien medan Club-serien har en brandgul med kraftig kontrast samt en ny moderiktig blå färg som kallas ’Poseidon’.

De väderskyddade jackorna Hartmann, Boris och Stark har alla tejpade sömmar och kompletteras med vindplaggen Quentin, Marco och Marco Tour. Den senare är en lätt och mjuk jacka med borstad fleece för extra värme och komfort.

Flera plagg, som Clemens, Mulligan och västen Marcel, har också försetts med Primaloft ®-foder, vilket ger god värme utan att bli klumpigt. Vanliga tröjor, som Nario, Norris och Theo värmer också i snålblåst och kyla på banan.

För dig som vill ha ett extra lager underst finns Birk, Ron Thermal och Rock Thermal som alla har OJ Sports Weather Protection System (WPS), vilket man själv menar är bäst på marknaden. Du kan också kombinera plaggen i höst/vinterkollektionen för att få maximalt skydd mot elementen samtidigt som fukt förs undan och temperaturen regleras.

Läs mer om Oscar Jacobson och höst/vinterkollektionen 2016 här.

Länkar