Jackor har jag gott om. Och tröjor. Men det är inte alltid så lätt att klä sig rätt när det är omväxlande varmt och kallt, med lite regn som extra krydda. Det var därför trevligt att hitta nya Go-To Adapt från Adidas Golf – passar lika bra på banan som på stan

Go-To Adapt är utvecklad som ett vardagsplagg – för damer såväl som herrar – utan att gå på djupet som mer tekniska varianter (som då har ett helt annat pris). Den är lätt, har bra stretch och ventilerar bra, vilket gör att den passar i många olika situationer.

Det som skiljer nya Go-To Adapt från vilken annan jacka eller tröja som helst är att ärmen försetts med en "teleskopfunktion" så att man kan frigöra handlederna när man ska slå. I stället för att få en uttänjd nedre del av ärmen fungerar stretchen utmärkt och bibehåller sin form. Den är också lite längre bak så att man slipper få ett "glapp" när man ställer upp sig till bollen.

Med en perfekt blandning av lager passar den här tröjan med kvartsdragkedja (hel dragkedja för damer) för såväl kalla som mindre kalla dagar. Polyester ger ventilering medan en superlätt så kallad gridded fleece i mittsektionen håller dig varm. Fickorna fram kunde dock varit en aning mindre framträdande, men har iaf gott om plats. Och det finns plats för hörlurar om du inte bytt till trådlöst.

Du kan köpa nya Go-To Adapt i din shop eller online på adidas.se. Den finns i sex olika färger och kostar 995 kronor.

Länkar