Just nu - Tävla om Ryder Cup-biljetter, boende och greenfee-biljetter. För fyra personer!

Spektakulära golfbanor

En av de många saker som gör att spela golf i Skottland så speciell är den mångfald av golfbanor som erbjuds. Det är ingen överdrift att säga att vi har något för alla. Här finns mer än 550 golfbanor att välja mellan, varav många är kända mästerskapsbanor. Fantastiska linksbanor blandas med otroliga parkbanor, härliga gamla hedbanor och spektakulära gömda pärlor.

Hitta din favoritbana i Skottland

Följ i fotspåren av legender

Att spela golf i Skottland ger dig också möjlighet att följa i fotspåren av legender genom att spela samma banor som dem. Alla banorna är tillgängliga om man bara bokar i förväg. Oavsett om du har 10 eller 200 £ att spendera, finns här en bana här och väntar på dig.

Planera din golfsemester i Skottland

Golfpass, erbjudanden och utflykter

Du kan spara pengar på din golfresa till Skottland genom det breda utbudet av golfpass och erbjudanden som finns tillgängliga. Med regionala pass kan du upptäcka mer av Skottlands finaste banor och och samtidigt spara 30-40 % på greenfee. Eller så kan du med en specialiserad researrangör hitta paket och erbjudanden för en skräddarsydd golfsemester.

Hitta ditt golfpass
Aktuella erbjudanden

Se proffsen spela

Förutom att själv spela golf kan du titta på när världens bästa konkurrerar i några av Europas största turneringarna. The Open Championship arrangeras minst vartannat år i Skottland, med St Andrews värd det vart femte år. Varje år spelas dessutom Scottish Open, Johnnie Walker Championship och Alfred Dunhill Links.

Planera din golfsemester i Skottland

Ryder Cup 2014

2014 är speciellt eftersom Skottland då står värd för Ryder Cup 2014. Många utav världens bästa spelare kommer till Gleneagles och gör upp om den kanske mest åtråvärda trofén i hela golfvärlden. Just nu har du chans att vinna dagsbiljett, boende och tre egna golfrundor för fyra(!) personer.
Till tävlingen

Länkar