Under året har Rickie Fowler setts med bladklubbor i bagen utan att Cobra talat om det, och nu börjar det dyka upp bilder här och var på Cobras nya AMP Cell Pro-järnklubbor. Det handlar om ett progressivt set smidda klubbor med cavity backs i de längre järnen som gradvis övergår till muscle backs i de korta järnen. För hard core-golfaren sägs också komma ett rent bladset.

Jonas Blixt, den glade värmlänningen som tog sin första seger på PGA-touren i höstas, twittrade nyligen om sina nya "bad boys" och tycks gilla dem rejält. Chansen är stor att vi får se dessa i hans, Fowlers och Ian Poulters bagar under 2013 tillsammans med Cobras AMP Cell Pro-driver.

Officiell lansering av AMP Cell PRO är inte förrän efter årsskiftet, men det kan vara läge att börja spara redan nu och kanske önska sig en extra slant av tomten så att man kan beställa direkt när shopen öppnar. Redan nu går det dock att köpa AMP Cell-drivers.

Cobras justerbara Advanced Material Placement™-driver finns i två varianter, AMP Cell och AMP Cell Pro, båda med sex olika inställningar, neutral eller draw i loft från 8,5° till 11,5° för AMP Cell och neutral eller fade i loft från 7,5° till 10,5° för AMP Cell Pro. Priset är 2 995 kronor för AMP Cell, som finns i fyra olika färger, och 3 995 kronor för AMP Cell Pro, som bara finns i silver och orange.

Länkar