Vi har tidigare skrivit om MVP Sports och Rokforms hållare för att filma svingen, men dessa har nackdelen att de dels bara är avsedda för en specifik telefon och dels kräver att du tar av eventuellt skal och skydd som du har på telefonen innan du monterar den i hållaren.

CamCaddy Pro är en justerbar hållare som liksom MVP Sports iPhone-hållare fästs på en siktpinne och därmed kan användas var som helst och i valfri höjd – för fullsvingar ska kameran vara i midjehöjd och för puttning ska den vara strax över marken.

Justerbarheten är en viktig detalj, just för att den betyder att du kan använda vilken smartphone du vill och att du inte behöver ta ut telefonen ur det skal eller skydd du har på den.

CamCaddy Pro blev årets nyhet på PGA Merchandise Show i Orlando och fick också Top Buyers Choice Award. Den används redan av flera tourspelare, bl.a. Lucas Glover, Charles Howell III och Kevin Na.

Du kan köpa CamCaddy Pro för 249 kronor i din golfshop när säsongen börjar. Inom kort kommer även en version för iPad och andra tablets.

Länkar