FootJoy presenterar nu sin vår/sommarkollektion 2018. I herrkollektionen finns fyra nya så kallade "colour stories"; Infuse, Venture, Revere och Spirit samt en uppfräschad Essentials-serie. Det är dock tjejgrejerna som imponerar mest i pressmaterialet.

Infuse-kollektionen handlar om lavendel och grönt samt marinblått och vitt och består av flera nya golftröjor med klassisk stil och några med en modernare twist. Här finns även en hoodie för den som vågar vara lite crazy och ungdomlig.

I Venture-kollektionen finns en röd accent med grått och vitt samt en röd FJ-logo på kragen. Revere-kollektionen går mest i blått i olika nyanser medan Spirit handlar om lite ljusare och svalare toner, och här finns bland annat ett par shorts med slim fit som säkert tilltalar många ungdomar.

Essentials-kollektionen har fått en förstärkning till våren/sommaren 2018 och utgör ett utmärkt komplement till de fyra nya serierna. Bland annat finns här en utmärkt långärmad golftröja som kan passa både som ensamt plagg en fin dag och tillsammans med en stickad tröja eller regnjacka när det är mer normalt svenskt väder.

För damerna består vår/sommarkollektionen av en så kallad GolfLeisure-serie med olika snitt som kan passa alla smakriktningar, från de mer traditionella golftröjorna till ärmlösa tröjor och en hoodie som ser ut att vara så skön att den sannolikt kommer att sitta på både på golfbanan och gymmet, hundpromenaden och shoppingrundan.

Som alltid kan du köpa FootJoy-kläder i välsorterade shopar och online.

Länkar