Inför säsongen kommer PING Collection nu med nya modeller för sina populära pikétröjor, både för honom och för henne, avsedda för den lite varmare period som förhoppningsvis inträder innan det blir höst och vinter igen.

För herrarna leds kollektionen av modellen Miro, en piké i 70 % polyester och 30 % bomull finns i Ocean Blue/vit och Ash/Mandarin. Som alla pikéer i PING Collection har Miro försetts med Dry Fibre Dynamics-teknik som ska föra bort fukt från huden.

Till denna finns även Desi, i svart och vitt med färgaccenter, Vigo, i svart och Ocean Blue samt med en svepande accent och PING-logon på ärmen.

Även Wilkie är en nyhet för herrarna. Detta är en piké i 100 % polyester som finns i vitt och Ocean Blue med accenter på kragen.

På damsidan finns fem modeller som ska tilltala tjejer som gillar lite stiligare kläder med sköna färger och dessa finns i serierna Fresh Air, Rose Blush Navy och Rose Blush Black.

Modellerna heter Amelie, i Rose eller Navy, Isadora i White/Rose, White/Baby Blue och White/Navy, Coraline, Tabitha i Rose eller Navy samt Matilda i White eller Baby Blue.

Herrmodellerna kostar mellan ca. 400 och 500 kronor, dammodellerna mellan ca. 250 och 450 kronor, och kommer till butikerna i god tid innan det blir så varmt att fukttransporttekniken gör någon nytta.

Länkar