De som valt GolfStars premiummedlemskap och kunnat spela fritt på de 14 anläggningarna och 21 banorna får nu ytterligare ett tillskott till utbudet genom ett samarbetsavtal mellan GolfStar och Lumine Beach & Golf Community, där Europatourkvalet nyligen avgjordes.

Tony Trigell, som grundat GolfStar, och Calle Carlsson, GM för Lumine, är båda nöjda med samarbetsavtalet. GolfStar får en förgrening ut i Europa och kan ytterligare påvisa det stora värde som ligger i deras premiummedlemskap. Lumine får fler gäster och möjlighet att ytterligare marknadsföra sin fina anläggning.

Jag besökte själv Lumine för några år sedan och deras två artonhålare och fina niohålare erbjuder stor omväxling och mycket hög kvalitet på alla ytor. I den lilla byn Salou finns också fint boende och bra restauranger, vilket gör att GolfStar-medlemmar definitivt ska packa väskan och åka dit nu när de får fritt spel.

Läs gärna mitt resereportage från Lumine på Golfbladets hemsida.

Huruvida särskilt många Lumine-medlemmar väljer att åka till Sverige och spela GolfStar-banor är en annan sak, men om de kommer så har de ett rejält smörgåsbord att välja på.

Länkar