Om du, liksom så många andra, inte trivs med din 34 eller 35 tum långa putter har du kanske kapat skaftet och varit nöjd med det. Men Scotty Cameron tycker inte att det duger utan vill leverera en kortare putter som är balanserad för ändamålet och därmed ska göra det enklare för dig att dra i lite fler puttar.

Cameron & Crown-serien består av fyra av Scorry Camerons mest populära modeller som alla är specialviktade för ett 33-tumsskaft och därför passar bättre för de spelare som behöver en kortare putter i sin uppställning. Med korrekt svingvikt får du bättre känsla och balans i rörelsen.

Bland de fyra modellerna som släpps i Cameron & Crown-serien finns både moderna blad och mallets med stort motstånd mot vridning: Select Newport 2, Select Newport M2 Mallet, GOLO 5 och Futura X5R. Därmed ska alla som vill ha en kortare putter kunna hitta en modell som de trivs med.

Den råa finishen i rostfritt stål med en så kallad Silver Mist-behandling ger ett mycket tilltalande utseende som kompletteras av ny Cameron & Crown-grafik där Scottys välbekanta tre frästa punkter kombineras med ett elegant färgschema i vitt, guld, silver och svart.

Den 21 oktober kan du springa till shopen och köpa en 33-tummare. Alla modellerna kostar 3595 kronor och är försedda med ett lite mindre Matador-grepp i vitt.

Länkar