Ett par rundor på Aoreira Golf Resort i veckan som gick gav mig en påminnelse om en golfpryl som verkligen överlevererar - Spotless Swing Golf Towel.

En lite kladdig bana gjorde att både boll och klubbor behövde torkas rent hela tiden, och när det dessutom var drygt 35 grader varmt rann svetten så att jag flera gånger behövde hälla lite vatten i händerna och badda pannan och ansiktet och sedan torka mig på handduken.

I normala fall skulle den här kombinationen ha krävt två handdukar eller en rejäl dos självdistans när leran runnit längs kinderna. Men Spotless Swing klarar det här jobbet galant.

Spotless Swing Golf Towel är tre golfhanddukar i en, och har två olika funktioner inuti handduken - dels för att torka av klubbor och bollar, och dels för att med ett så kallat MicroBrush-material göra rent i träffytans skåror.

Den tredje funktionen är yttersidan, som med de två andra funktionerna hålls helt ren och torr så att man kan torka av händer, ansikte och till och med solglasögonen – något som man annars aldrig skulle våga göra med en golfhandduk som ju ofta är rätt så grisig och smutsig.

Det här är en enkel produkt som faktiskt funkar och eftersom den dessutom är billig kan jag varmt rekommendera den.

Länkar