Spotless Swing Golf Towel är mycket mer än bara ett tygstycke med reklam – här finns faktiskt tre golfhanddukar i en och samma golfhandduk.

När du slagit ditt slag och ska torka av klubban så sticker du in den på insidan och gör rent den. Smutsen och fukten stannar på insidan så att den inte kladdar ned bagen eller dig själv även om det är lerigt och blött.

När du ska torka rent i klubbans grooves behöver du inte kratsa med en pegg utan då drar du bara med den nedre delen av insidan där det sitter vad som företaget kallar för ett ”revolutionerande MicroBrush-material” som klarar skivan.

Den tredje funktionen är yttersidan, som med de två andra funktionerna hålls helt ren och torr så att du kan torka av händer, ansikte och kanske till och med dina glasögon – något som man annars aldrig vågar göra med en golfhandduk som ofta har grus och smuts lite överallt.

Det här är en enkel produkt som faktiskt funkar. Och vill du göra reklam så kan den såklart beställas med reklamtryck också. Du kan köpa Spotless Swing Golf Towel i en av åtta färger i din shop eller på www.golf3.se för 249 kronor.

Länkar