Sun Mountain är kända för sina utmärkta bagar och den bästsäljande vagnbagen C-130 har nu uppdaterats med bland annat fler velourfodrade fickor och ett par smart straps för golfbilen.

C-130 blev en bästsäljande bag genom att vara optimerad för golfbil, med alla fickor och dragkedjor tillgängliga på framsidan när bagen sitter på bilen och med "omvänd" klubbposition där de långa klubborna sitter innerst.

Sun Mountain har kontinunerligt arbetat med C-130 och 2017-modellen har försetts med ett Smart Strap-system där två kardborreband fäster bagen i bilen så att det vanliga bandet inte behöver användas. Det här gör att bagen sitter stadigt utan att klubborna riskerar att klämmas ihop så att de blir svåra att ta ur.

Det finns även en ny ficka för lasermätare längst upp och tre velourfodrade fickor för värdeföremål som behöver skyddas från regn.

C-130 har en fjortondelad topp på 10,5” med fullängdsdividers för alla klubbor samt ett integrerat putterfack. Den har tio fickor, varav två fullängdsfickor för kläder, en kylficka, tre velourfodrade fickor varav en vattentät, en lättillgänglig ficka för lasermätare samt flera boll- och tillbehörsfickor. Andra bra funktioner är de tre handtagen på toppen som gör det enkelt att lyfta bagen i olika vinklar.

Inför 2017 är C-130 tillgänglig i elva olika färger, från helsvart till den snygga Gunmetal-Gray-Flash. Priset i USA är cirka 230 dollar - svenskt pris har inte meddelats än. Det finns även en C-130 med femdelad topp samt en bärbag, C-130S.

Länkar