För damerna handlar vår- och sommarkollektionen 2019 om att uppvisa Pings stora engagemang både för att hjälpa damgolfen som sport och för att hjälpa damer att spela sin bästa golf och se snygga ut medan de gör det.

Den senaste damkollektionen från PING är designad med branschledande materialteknik och iögonfallande färgpaletter inspirerade av de slående färgerna och det storslagna landskapet i Sedona, Arizona, och har ett övergripande ‘Sedona Sunrise’-tema.

Även herrkollektionen bygger på samma designinspiration samt innovativa Sensor Cool Cotton, vilket är ett COOLMAX-material som ger bättre komfort och känsla.

Båda kollektionerna är försedda med Pings Sensor Cool-teknik för plagg som bärs närmast huden och ventilerar bort fukt samt håller kroppen sval även när det blir varmt. Sensor Cool-plagg är strykfria och tillverkade i stretchmaterial som inte hindrar svingrörelsen.

Du kan hitta Ping-kläder i välsorterade shopar och utöver komforten och kvaliteten är det också prisvärda kläder. Läs mer om Pings nya kollektioner här.

Länkar