Vill du skapa lite extra spänning framför TV:n på söndag kväll? I så fall ska du vara med i vår tävling. Det hela är mycket enkelt. Det gäller "bara" att gissa vilkens spelare som kommer att ha lägsta scoren under finalronden och hur många slag det kommer att vara. Det är allt. Tävla gör du på vår Facebook-sida.

Till tävlingssidan

Odyssey Versa #7
En person kommer att belönas med en Odyssey Versa #7, en av årets riktiga snackisar när det kommer till putters. Vi har tidigare rapporterat om Versa-serien och det unika systemet för att linjera och sikta. Enligt Odyssey har puttern tagits emot otroligt väl av såväl proffs som amatörer. En Odyssey Versa #7 kostar cirka 1600 kronor.

U.S. Open
I år spelas tävlingen på Merion Golf Club - en utav USA:s äldsta klubbar. Det är 18:e gången klubben arrangerar tävlingen, men senaste gången det begav sig var 1981 så banan är ny i tävlingssammanhang för många av spelarna. Det är många av de som spelat banan nu inför tävlingen som lovordar den. Det är dock en hel del förståsigpåare har ansett att banan är för kort (under 7 000 yards) för att arrangera ett stort mästerskap.

Att Rory, Tiger och Adam Scott spelar ihop de två första dagarna har väl alla redan hört, men en annan boll som jag antar en hel del vill se "gå för det" från tee är den med Bubba Watson, Dustin Johnson och Nicolas Colsaerts. Nu kanske vi till slut får reda på vem som faktiskt slår längst? Hela startfältet med starttider hittar du här

Tävlingsvillkor
Tävlingen är öppen fram till att finalronden startar i och med att första spelaren slår ut. Om det är flera som har gissat på samma spelare och resultat så avgörs tävlingen via lottning. Tävlingen är öppen för alla förutom personer som arbetar åt Callaway Golf, Odyssey eller Kittad (eller deras anhöriga). De som ställer upp i tävlingen godkänner att Kittad och Odyssey får skicka nyhetsbrev till den e-postadress som används för tävlingen.

Till tävlingssidan på Facebook

 

Länkar