Volvik är förmodligen inte den boll som du stöter på varje dag på banan, men det är på väg att förändras. I USA har det länge varit en vanlig boll och på LPGA är det till och med den mest spelade. Nu satsar företaget på den europeiska marknaden och med åtta olika modeller är chansen stor att det finns en boll som passar just dig. Vi har tidigare rapporterat om deras färglada bollar här

Under Long driving-tävlingarna är det modellen Vista iV som gäller och det är tre dussin sådana som nu står på spel. Vista iV är en fyrdelsboll med riktig tourprestanda. Givetvis kommer den i en mängd olika färger och det är den gula som du har chans att vinna.

För att vara med i tävlingen behöver du bara gissa hur långt vinnaren av Sweden LDET Championship på Bro Hof lördagen den 11/4 slår. Vill man mingla med stjärnorna så skriver de in sig och provspelar fredagen innan.

Som referens kan vi nämna att den senaste tävlingen vanns av Joe Miller med en drive på 338 meter. Tävlingen pågår fram till första deltagare slår ut på den 11/4. Så grunna inte allt för länge på din gissning utan fyll i formuläret nedan nu direkt.

Tävlingsvillkor
Tävlingen är öppen för alla förutom personer med uppdrag hos Volvik och Kittad. Vinnaren kontaktas av Kittad via e-post efter avslutad tävling. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen godkänner man att ta emot nyhetsbrev från Kittad och MiToo (Volkviks generalagent i Sverige).

Länkar