Jordan Spieth spelar i kläder från Under Armour. Märket är relativt nytt för oss i Sverige, men har länge varit ett stort märke inom sportkläder i USA. Alla kläder är av hög kvalitet och genomsyras av innovativa tekniska lösningar, läs mer nedan. Fyra vinnare kommer att kunna spendera sommaren i likadana piké och keps som Jordan använder på Chambers Bay under US Open den 18-21/6. Du ser samtliga outfits i bildspelet ovan.

Så tävlar du
Allt du behöver göra är att gissa hur många slag Jordan Spieths slutar på i U.S. Open. Lite hjälp på traven: I vanlig ordning när det gäller U.S. Open är det par 70 som gäller. När Martin Kaymer vann förra året gjorde han det på 271 slag, men då var han hela åtta slag före tvåorna. Årets bana Chambers Bay är helt ny i U.S. Open-sammanhang. 

Om Under Armours funktionella pikéer
I bildspelet ovan hittar ni de outfits som Jordan kommer att använda och som du nu kan vinna. På torsdag och söndag spelar han i en piké med den revultionerande tekniken UA Coldback®. Invävt direkt i tyget finns det teknik som gör att kläderna reflekterar solljus i högre grad än vanligt funktionsmaterial. Tyget absorberar därför mindre värme och även kläder i mörkare färger förblir svala. Dessutom reflekteras både UVA- och UVB-strålinng vilket gör att Under Armour garanterar att kläderna ger ett solskydd motsvarande UPF 30+. 

En annan teknik som Jordan Spieth kommer att använda sig av i sin jakt på sin andra majortitel är något som kallas ArmourVent™. Även här handlar det om att hålla sig sval under rundan. Genom en speciell vävteknik ökas luftgenomströmmningen i tröjan och på så sätt håller du dig svalare längre. Tröjan torkar också extremt snabbt.  

Tävlingsvillkor
De fyra personerna som kommer närmast Jordans Spieths slutresultat vinner varsitt set bestående av en pikétröja och en keps. Är det fler än fyra personer som har gissat på samma resultat avgör lotten. Tävlingen pågår fram till att Jordan Spieth startar U.S. Open den 18/6. Tävlingen är öppen för alla förutom personer med uppdrag för Mitoo eller Kittad. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Kittad och Mitoo får skicka nyhetsbrev till den mailadress som används i tävlingen.

Länkar