Det är lite halleluja-stämning när TaylorMades CEO David Abeles äntrar scenen och eldar upp den amerikanska säljpersonalen som är på plats samt alla som följer showen live via videolänk bland annat på HQ i Carlsbad. Och med all rätta. David är en bra talare och han har bra prylar att visa upp. Mycket bra!

Nu ska det erkännas att jag ännu inte provat några grejer - det blir imorgon. Men den tekniska innovation som TaylorMade ännu en gång kommit upp med, kombinerat med design i världsklass gör att jag gissar att den shoppapro som inte tar in TaylorMade-grejer i sortimentet kommer att ångra sig.

För egen del imponeras jag mycket av M1-järnen som kanske kan tänkas ersätta det combo-set jag hade i bagen (Speedblade-trea, Tour Preferred CB J4 och J5, Tour Preferred MC J6 och J7 samt Tour Preferred MB J8, J9 och PW). Men mest av allt är jag sugen på en ny M1- eller M2-fairwayklubba. Min SLDR 3 HL har varit en guldklubba, men har ju nu några år på nacken och mina kompisar har kommit ikapp mig sedan de lagt M2-fairwayklubbor i bagen.

Kul också att se närmare på bland annat US Open-bucklan, Samuel Ryders guldpokal samt lite annan hårdvara som självaste Dustin Johnson släntrar in med. Han lär inte vara med på rangen imorgon, men däremot nya stjärnskottet Jon Rahm. Han är en av de spelare som direkt fallit pladask för nya TP5-bollen. En video där han direkt jämförde sina ProV1x med nya TP5x var komisk - både för skillnaden i siffror och för hans härliga inlevelse.

Bläddra lite i bildgalleriet och häng på imorgon när jag rapporterar om hur bra grejerna egentligen är.

Länkar