Milled Grind och uppföljaren Milled Grind 2 är klockrena wedgar från TaylorMade, vilket vi nämnt några gånger tidigare här på Kittad för Golf. Nu kommer en specialmodell med tillnamnet TW och eftersom det är Tiger Woods initialer är det föga förvånande om den säljer bra. Och det bör den göra för det är en riktigt trevlig klubba.

Jag fick en chans att prova den här wedgen innan lanseringen och det är liksom alla andra Milled Grind 2-wedgar ett precisionsfräst huvud med laseretsad träffyta och optimerad massafördelning. Och Raw Face Technology som sägs ger mer spinn (och rosta om du inte sköter den). Nyheten här är sulslipningen (och TW-initialerna ... :)

Det handlar om två nya wedgar, en 56-gradare med 12 grader bounce och en 60-gradare med 11 grader bounce. Båda är slipade för att ge möjlighet att öppna och stänga huvudet och därmed kunna slå många olika typer av slag.

Skaftet är ett TT DG Tour Issue S400 och greppet ett Golf Pride Tour Velvet med helcord. De finns bara för högerspelare och priset är som för vanliga Milled Grind 2-wedgar.

 

Länkar