Efter en hel rundor på båda platta och kuperade golfbanor har jag fått en riktigt bra bild av den här golfvagnen. Och det är ärligt talat svårt att hitta något negativt att säga om Stewart Golfs R1-S Push.

Smidig och enkel
R1-S levereras färdigmonterad i en kartong med tydliga instruktioner. Snurra loss spärren för handtaget och fäll ut det. Fäll ut spärren för resten av mekanismen och fäll upp vagnen. Färdigt. Smidigt och enkelt – och en konstruktion som känns mycket stabil och håller länge även för den som spelar väldigt många golfrundor.

Väl uppfälld är det bara att lägga bagen på de rejält gummiförsedda och automatiskt justerande hållarna och dra de tjocka silikonspännbanden runt den, lossa fotbromsen och rulla iväg. Vagnen rullar mycket lätt och är väldigt stabil även när man som jag roar sig med att släppa iväg den nedför backar på golfbanan. Den är dessutom trevlig att se på – inte helt oviktigt för många.

Får plats i en Porsche!
När du spelat klart och ska packa ihop grejerna kommer så finessen med R1-S som verkligen gör att den höjer sig över mängden. Genom att lyfta av bagen och vika ihop den i omvänd procedur som när du fällde upp den blir den väldigt liten – om än fortfarande sådär lådformad som många andra vagnar. Men med några enkla handgrepp kan du lyfta av hjulen – både bakhjulen och hela framhjulsmontaget. Den blir då så liten att den får plats till och med i en Porsches bagageutrymme!

Vagnen finns i femton olika färgkombinationer – med en svart eller vit ram och olika färger på hjul och handtagsspärren. Du får med en paraplyhållare som standard och i handtaget finns drickahållare, bollhållare, markeringsknapp och några förvaringsfack som kompletterar den här klockrena produkten.

Du kan köpa nya Stewart R1-S i välsorterade shopar, där du också kan få se den smidiga upp- och ihopfällningen samt botanisera bland de olika färgerna. Den finns också online på stewartgolf.se. Med den höga kvaliteten är den också mycket prisvärd, för bara 2795 kronor får du en riktigt bra och smidig golfvagn som du kan ha i många år framöver.

Länkar