Det har pratats om att Tiger skulle köpa TaylorMade, men på den korta presskonferensen på den pågående mässan i Orlando gavs det inga som helst ledtrådar i hur själva överenskommelsen ser ut. Det som dock bekräftades var att det gäller alla klubbor förutom puttern, så där kan vi nog förvänta oss att det är hans kära gamla Scotty Cameron som får fortsatt förtroende. 

Tiger var inte på plats i Orlando eftersom han är i Kalifornien och spelar Farmers Insurance Open på Torrey Pines. I bagen kommer han att ha tre TaylorMade-klubbor till att börja med. Det är en TaylorMade M2-driver (med ett Mitsubishi Tensei CK Pro White 70TX-skaft). Det är samma driver han hade i bagen under sin egen tävling på Bahamas i december. Han kommer även att ha 2017 års version av M2-fairwayklubbor. En trea (15 grader) och en femma (19 grader) ska vara nedstoppade i bagen.

Förutom träklubborna så bekräftades även att Tiger jobbar ihop med TaylorMade för att ta fram en "ny, personaliserad järnmodell" för att sätta i spel senare. Vi får med andra ord tillfälle att återkomma till storyn och Tiger och TaylorMade framöver.