Stewart Golfs X9 Follow är en makalös manick. En golfvagn som nästan är som en riktig caddie. Den följer dig var du än går och är nästan lika rolig att köra med som det är att spela golf. "Lillebror", trehjulingen R1-S Push är en mycket smidig vagn som får plats till och med i en Porsches bagageutrymme.

Stewart Golf kör en kampanj fram till jul där du utan extra kostnad får tillbehör värda 2000 kronor om du köper en Stewart X9 Follow. Tillbehören det gäller är resefodral, paraplyhållare, paraply, regnskydd och isolerad drickahållare. Läs mer om Stewart Golfs fantastiska X9 Follow i Kittads test här: [Test] Stewart X9 Follow – den vassaste kniven i lådan

"Stewart Golfs mest majestätiska produkt är en golfvagn som kan så mycket mer än andra. Med lite finess i hanteringen kan det här bli den bästa caddien på temat, "show up, keep up, shut up"."

Även du som köper Stewart Golfs smidiga R1-S Push får extra tillbehör utan kostnad fram till jul. Det är då hjulskydd, förvaringsnät och paraplyförvaringsband. Läs mer om R1-S Push här: [Test] Stewart Golf R1-S Push

"Stewart R1-S har kallats för världens bästa golfvagn och allt fler har upptäckt denna stabila och robusta golfvagn med estetiskt tilltalande form och färg."

Gå till Stewart Golfs sida för att se mer om vagnarna och erbjudandet.
 

Om du gillar Stewart Golf på Facebook och delar det här inlägget kan du vinna en Stewart Golf-bag direkt från Stewart Golf Sweden. Tagga en polare som behöver ny golfvagn så lottar vi ut ett dussin "erfarna" Pro V1-bollar till honom.

Länkar